naar top
Menu
Logo Print

DE BRUG VAN IDEE NAAR MARKT

PARTNER IN HET OPTIMALISEREN VAN UW MAAKPROCES

CAD2M

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf ondersteunt u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Ze zetten de behoefte van de klanten om tot één praktische totaaloplossing. Het gehele proces wordt begeleid met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaan ze samen met de klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

STRATEGISCH PARTNER

CAD2MCAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Het bedrijf denkt op hoog niveau met de klant mee en ziet kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. Zij doen er alles aan om de klanten te ontzorgen: na een bedrijfsscan op knelpunten en kansen realiseren ze in samenspraak de best passende oplossing. CAD2M kent uw uitdagingen, dankzij het Experience Centre IF-Adamas. Bij dit zusterbedrijf -en tevens fabrikant van de dddrop 3D printer- zien zij de toepassing van de oplossingen in de praktijk aan het werk. Ze zijn vooruitstrevend op het gebied van overkoepelende thema's als Internet of Things, Smart Industry en Configure-To-Order. Zo kan CAD2M u optimaal blijven ondersteunen, nu en in de toekomst.

OPLOSSINGEN

CAD2M biedt oplossingen die het gehele maakproces ondersteunen, van idee tot markt. Allereerst visualiseert u het concept in de 3D CAD software van SOLIDWORKS. Dit digitale product kunt u tevens testen op o.a. vermoeiing en levensduur. Het model kan vervolgens worden omgezet naar een fysiek product met CAM software of de dddrop 3D printer. SOLIDWORKS ondersteunt u tot slot bij het vermarkten van het eindproduct, door het creëren van fotorealistische afbeeldingen en animaties op basis van het 3D model.

SOLIDWORKS

Cad2M

Met de technische tekensoftware van SOLIDWORKS zet u concepten en ideeën snel en eenvoudig om in een 3D model en productietekening.

Meer informatie >>


SOLIDWORKS Simulation

SOLIDWORKS Simulation test hoe een product omgaat met externe omstandigheden als druk en temperatuur. Daarnaast is het mogelijk om het ontwerp te optimaliseren en de productkosten te minimaliseren.

Meer informatie >>


DriveWorks

CAD2M Dddrop

De configuratiesoftware van DriveWorks is zeer geschikt voor bedrijven die hun product opbouwen uit vaste bouwblokken, of variaties maken op een basisproduct. DriveWorks genereert automatisch het SOLIDWORKS ontwerp door deze bouwblokken te combineren.

Meer informatie >>


CAM software

CAD2M biedt een krachtig CAM producten voor iedere toepassing: draaien, frezen of draadvonken. De CNC aansturing van SolidCAM en InventorCAM zijn geïntegreerd in Inventor en SOLIDWORKS.

Meer informatie >>


Dddrop 3D printers

De dddrop 3D printer is ontwikkeld om professioneel 3D printen meer toegankelijk te maken voor MKB bedrijven. Het combineert de belangrijkste features voor een schappelijke prijs: een groot bouwvolume, dubbele printkop en geconditioneerde kast.

Meer informatie >>

CAD2M

CAD2M

LOGISTIEKWEG 34
7007 CJ DOETINCHEM
+31314377050
+31314363501
www.cad2m.nl