naar top
Menu
Logo Print

Webinar Simotics-motoren

Optimaliseer uw processen en bouw energie-efficiëntere machines en productielijnen
magazine

Uw installaties moeten altijd het beste van zichzelf geven, ook in de meest ongunstige omstandigheden? De beste bouwstenen voor machines en productielijnen vindt u bij Siemens.

Simotics SD-laagspanningsmotoren
Denk maar aan de nieuwe generatie Simotics SD-laagspanningsmotoren van Siemens. Uiterst betrouwbaar, efficiënt en robuust. Stofbelasting, trillingen, agressieve atmosferen: niets deert hen dankzij hun gietijzeren frame. Bovendien combineren ze een compact design met een hoge vermogensdensiteit en dit met een minimaal energieverbruik. Als eerste in hun soort bieden ze standaard digitale functies. Zo worden ze deel van uw digitale fabriek en helpen ze uw processen verder optimaliseren.

Simotics XP-motoren
Nog een sterk staaltje techniek: de nieuwe explosieveilige Simotics XP-motoren. Zij vormen een betrouwbare, eenvoudige én snelle weg naar een maximale veiligheid. Door hun technologisch naadloos concept zijn ze bruikbaar in elke gevaarlijke zone (1, 2, 21 en 22).

Webinar
Meer weten? Volg dan de webinar (taal: Nederlands) op 26 juni 2018 van 10-11 uur. Tijdens deze webinar toont men hoe u met de Simotics SD 1LE5-motor uw processen digitaal optimaliseert en energie-efficiëntere machines en productielijnen bouwt. Bovendien ontdekt u hoe u de hoogste prestaties en beschikbaarheid uit de Simotics XP-motoren haalt, daardoor de operationele kosten drukt en dus sneller de aankoopprijs terugverdient.

Schrijf u hier in. 

SIEMENS

SIEMENS

GUIDO GEZELLESTRAAT 123
1654 HUIZINGEN
+3225363077
+3225362290