naar top
Menu
Logo Print

Leverancier van totaaloplossingen voor industriële toepassingen

Sinds 1834 ontwerpt, ontwikkelt en levert Sulzer pompoplossingen en bijbehorende uitrustingen wereldwijd. De Zwitserse onderneming biedt betrouwbare en duurzame oplossingen voor haar voornaamste afzetmarkten zoals die van de aardolie, het gas, de waterbehandeling, de petrochemie, de bemesting, de suiker, de metalen en de industrie in het algemeen.

De overname van Ensival Moret, leverancier van innovaties met meer dan honderd jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van pompen, in februari 2017 bracht twee hoofdspelers van aanvullende producten samen, waardoor er één concurrerend aanbod ontstond. Sulzer biedt voortaan een volledig assortiment van oplossingen voor industriële toepassingen aan.

 

EEN UITGEBREID ASSORTIMENTVAN INDUSTRIELE TOEPASSINGEN

Slibpomp voor intensief gebruik type Ensival Moret EMW
Slibpomp voor intensief gebruik type Ensival Moret EMW

Pomp voor zware vloeistoffen EMW

Onze kennis van de processen, in het bijzonder met betrekking tot het pompen van slib en mineralen, heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van een nieuw assortiment van pompen voor de behandeling van zware vloeistoffen. Het ontwerp van deze pomp EMW steunt op een verregaande ervaring op het werkveld in combinatie met de laatste technologie voor het modelleren van vloeistoffen en de eindige-elementenmethode.

Ze biedt een hoog hydraulisch rendement en is goed bestand tegen slijtage, waardoor een lange levensduur bij moeilijke toepassingen, zoals het pompen van vaste stoffen, gegarandeerd is. Om dit prestatieniveau te behalen, zijn de hydraulische onderdelen van de pomp EMW zowel beschikbaar in harde materialen als in constructies met vervangbare rubberen bekledingen. Bovendien zijn er verschillende afdichtingsopties: pakkingsbussen, dynamische en mechanische afdichtingen.

Axiaalpomp voor hoge debieten Type Ensival Moret CAHR
Axiaalpomp voor hoge debieten Type Ensival Moret CAHR

Axiaalpomp CAHR

In het kader van de verworven portefeuille worden de axiaalpompen CAHR gebruikt voor toepassingen met hoge debieten en lage drukken. Dankzij zijn grondige kennis van axiaalpompen ontwikkelde Sulzer een vernieuwende schroef voor de pomp CAHR die het hoogste rendement biedt, terwijl de vereiste NPSH-waarde aanzienlijk wordt beperkt. 

Het robuuste ontwerp van de pomp CAHR in combinatie met kwaliteitsvolle materialen garandeert een maximale betrouwbaarheid van de industriële processen, terwijl de onderhoudskosten minimaal zijn. Onze uitgebreide ervaring en onze expertise in het domein van pompoplossingen voor erg corrosieve en schurende vloeistoffen stellen ons in staat om een volledig assortiment aan te bieden van horizontale en verticale lage- en hogedrukaxiaalpompen.

Eentrapscentrifugaalpompen van het assortiment AHLSTAR en procespompen SNS
Eentrapscentrifugaalpompen van het assortiment AHLSTAR en procespompen SNS

Eentrapscentrifugaalpompen van het assortiment AHLSTAR en procespompen SNS

Sulzer biedt energiezuinige producten aan zoals het pompenassortiment AHLSTAR en het nieuwe assortiment van procespompen SNS, en is daarmee de norm in zijn categorie op het gebied van doeltreffendheid. Dat pompenassortiment voldoet aan en overtreft zelfs de vereisten van de ErP-regelgeving (Energy-related Products) die de Europese Unie bepaalt. Door hun vernieuwende ontwerp garanderen beide pompenassortimenten de laagste totale bedrijfskosten door de werkings-, onderhouds- en stilstandskosten te beperken.

Sulzer bedient klanten wereldwijd dankzij een netwerk van meer dan 180 productie-, verkoop- en servicevestigingen, en een sterke aanwezigheid in de opkomende markten.

SULZER

SULZER

ZI LES PLENESSES - BOIS LA DAME 4
4890 THIMISTER-CLERMONT
+3287468111
+3287468126