naar top
Menu
Logo Print

J-serie tandwielpompen

Bottling plant
magazine

De Albany J-serie is een reeks van RVS-tandwielpompen, geschikt voor onder meer het afvullen van flessen shampoo, toiletartikelen of andere cosmetica, monstername en het overpompen in de voedingsmiddelen- of chemische industrie. De pomp valt gemakkelijk te demonteren en te reinigen, hiervoor hoeft men enkel twee bouten los te draaien. De J-serie wordt gekenmerkt door hoge standtijden, en kan bovendien ook voor een beperkte duur drooglopen. Het pomphuis is vervaardigd uit RVS316 met niet-invretende tandwielen, terwijl de lagers opgetrokken zijn uit PTFE of PEEK. De afdichting kan ofwel mechanisch gebeuren, ofwel via lip seal.

PROMOTEC

PROMOTEC

2E LOSWAL 23
1216 BC HILVERSUM
+31356282280
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

PromoTec B.V. levert een compleet programma aan industriële pompen, dempers en pompsystemen, daarin ondersteund door een eigen servicedienst.

PromoTec bestaat ruim 40 jaar en biedt een breed pakket industriële pompen met daarin vele werkingsprincipes zoals: (magneetgedreven) centrifugaalpompen, slangenpompen, membraanpompen, doseerpompen, tandwielpompen en hygiënische pompen en pulsatiedempers, alle verkrijgbaar in diverse materialen en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen.

De meeste pompen in ons programma zijn lekvrij. In vele industrieën worden lekvrije pompen steeds meer ingezet uit oogpunt van veiligheid, kostenbesparing, toenemende milieueisen of wens voor langere standtijden.

Wij zijn thuis in verschillende branches, zoals de chemie, petrochemie, voeding, farma, industriële reiniging, carwash, biogas, op-en overslag, laboratoria, marine en offshore, en wij leveren aan vele machinebouwers.

PromoTec is met de meeste productlijnen al actief sinds het begin van de jaren zeventig en bezit een grondige kennis van de markt en de toepassingen. Kijkt u voor aanvullende informatie en een uitleg van de werkingsprincipes en toepassingen van de diverse pompen ook op onze site: www.promotec.nl en youtubekanaal

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •