naar top
Menu
Logo Print

Flowguard pulsatiedemper

Flowguard pulsatiedemper
magazine

Flowguard pulsatiedempers zijn hydropneumatische accumulatoren die direct voor of na de pomp worden geplaatst om pulsaties, vibraties en geluid, veroorzaakt door verdringerpompen, te onderdrukken. De demper beschermt een systeem tegen drukschommelingen en verhoogt de veiligheid en nauwkeurigheid ervan. Het type is beschikbaar in zowel PTFE als RVS 316. Wanneer er agressieve vloeistoffen versluisd worden, helt de keuze eerder over naar PTFE; bij de eis naar een hoge temperatuursbestendigheid is RVS 316 aangewezen. Als alternatief zijn er binnen het Flowguard-assortiment ook hygiënische pulsatiedempers beschikbaar.

PROMOTEC

PROMOTEC

2E LOSWAL 23
1216 BC HILVERSUM
+31356282280
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

PromoTec B.V. levert een compleet programma aan industriële pompen, dempers en pompsystemen, daarin ondersteund door een eigen servicedienst.

PromoTec bestaat ruim 40 jaar en biedt een breed pakket industriële pompen met daarin vele werkingsprincipes zoals: (magneetgedreven) centrifugaalpompen, slangenpompen, membraanpompen, doseerpompen, tandwielpompen en hygiënische pompen en pulsatiedempers, alle verkrijgbaar in diverse materialen en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen.

De meeste pompen in ons programma zijn lekvrij. In vele industrieën worden lekvrije pompen steeds meer ingezet uit oogpunt van veiligheid, kostenbesparing, toenemende milieueisen of wens voor langere standtijden.

Wij zijn thuis in verschillende branches, zoals de chemie, petrochemie, voeding, farma, industriële reiniging, carwash, biogas, op-en overslag, laboratoria, marine en offshore, en wij leveren aan vele machinebouwers.

PromoTec is met de meeste productlijnen al actief sinds het begin van de jaren zeventig en bezit een grondige kennis van de markt en de toepassingen. Kijkt u voor aanvullende informatie en een uitleg van de werkingsprincipes en toepassingen van de diverse pompen ook op onze site: www.promotec.nl en youtubekanaal

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •