naar top
Menu
Logo Print

Event 'I like Pompen' schot in de roos

Pompenbranche organiseert succesvol scholenevent ‘I like Pompen’
magazine

Onlangs vond in het Deltion College in Zwolle de eerste uitgave van het 'I Like Pompen Scholenevent' plaats, een initiatief van de Contactgroep Leveranciers Pompen (CLP). De deelnemers aan het evenement, ruwweg 100 leerlingen en docenten van diverse scholen, bezochten er vier Masterclasses over pomptechniek en -kennis, die door pompspecialisten van de CLP-leden werden ingericht. Dit event was het logisch vervolg op het succesvolle studieboek ‘I Like Pompen’, dat inmiddels al in de derde druk beschikbaar is en door meer dan 100 docenten en een veelvoud van studenten gebruikt wordt.

De dag begon met een officiële opening door de voorzitter van de CLP Dolf van Eendenburg, waarna de Masterclasses plaatsvonden. De opgedane kennis werd daarna afgetoetst aan de hand van een aantal vragen. Het was Teun te Riele die het meeste juiste antwoorden wist te geven en zo de eerste CLP Award kon binnenrijven.

De dag werd afgesloten met een spetterende en inspirerende voordracht van Bas Nijhuis, gerenommeerd scheidsrechter in het Nederlandse en internationale voetbal. De reacties van de studenten en docenten waren dermate positief dat het CLP-bestuur intussen besloten heeft een tweede editie te gaan organiseren.

CM_POMPEN

CM_POMPEN

+3250240404
+3250240445