naar top
Menu
Logo Print

KPA centrifugaalpompen

magazine

Spin Pompen is de exclusieve verdeler van KPA centrifugaalpompen voor Nederland en België.
Enkele kenmerken van het gamma:
– robuuste opsteekas met klemconstructie voor waaier brengt extra stabiliteit en verlengt de levensduur van de asafdichting
– vlotte inspectie via klemconstructie op pomphuis
– pomphuis en waaier uit rvs 316L, overige delen uit rvs 304
– ruwheidswaarde onderdelen in contact met vloeistof Ra<3,2 µ (optioneel Ra<0,4 µ)
– waaier in gesloten, half-open of open uitvoering
– sanitaire aansluitingen DIN 11851, DIN 11864, SMS, Tri-clamp ...
– EHEDG/3A gecertificeerd
– optioneel ATEX
– pomptypes en bouwgroottes t/m 30 kW hebben 1 type asafdichting
– enkel IEC-normmotoren

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.