naar top
Menu
Logo Print

QuattroTec doseerpompen

magazine

Spin Pompen heeft haar gamma voor Nederland en België uitgebreid met de QuattroTec 4-voudige membraandoseerpompen voor hygiënische doseerapplicaties in de voedingsmiddelenindustrie.
Enkele eigenschappen van de QT serie:
– capaciteit: 6-1.200 l/uur
– hogere pulsfrequentie dankzij 4 membranen en relatief hoge toerentallen
– beduidend minder pulsatie
– zachte behandeling van verpompt product
– verpompen zelf CIP/SIP reinigingsvloeistoffen
– naadloos ontwerp
– 3 groottes (QT10, 20 en 30)
– capaciteiten: 1-5.000 l/uur
– drukbereik: tot 6 bar
– verschillende aansluitposities voor zuig en pers
– optionele drukschakelaar, flowmeter, power supply en membraan monitoring sensor

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.