naar top
Menu
Logo Print

Dosys plunjerpomp

magazine

De Dosys plunjerpomp is speciaal ontwikkeld voor hygiënische doseertoepassingen in de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. De pomp, geschikt voor CIP en SIP, kenmerkt zich door zijn doseernauwkeurigheid (tot +/- 0,5%) en brede inzetbaarheid. Het bedieningsmechanisme van de unieke gepatenteerde roterende klep is verbeterd. Door zijn betere design heeft de pomp bovendien een ruim 18 keer langere levensduur (tot minimaal 36 miljoen doseringen) en is hij eenvoudiger te onderhouden. Andere eigenschappen:
• capaciteit: 0,05-2.654 cc
• slagfrequentie: tot 80 p/m
• druk: tot 20 bar

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.