naar top
Menu
Logo Print

Dosymix 2-in-1 versie

magazine

De Dosymix van PCM is een dynamische mixer geschikt voor het homogeen mengen van twee vloeistofstromen. Sinds kort is mixer er ook in een speciale 2-in-1 uitvoering: inline mixer en buffertank in één. De buffermodule, die minutieus gecontroleerd wordt aan de hand van 2 niveau- en 2 alarmsensoren, wordt op een constante druk gehouden door drukregeling en het toevoegen van steriele lucht. De combinatie zorgt ervoor dat just in time doseer-/afvulprocessen compacter en eenvoudiger zijn. De Dosymix is voorzien van een frequentieregelaar in de schakelkast waarmee de rotatierichting kan worden aangepast. De mixer, standaard opgetrokken met een roestvaststalen frame, kan ook optioneel worden voorzien van een verwarmingsmantel.

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.