naar top
Menu
Logo Print

Spin Pompen beste ‘Mouvex distributeur 2017’ van Noord-Europa

Mouvex pomp reduceert verlies kostbaar restproduct in leidingen met tot 80%
magazine

Spin Pompen is onlangs door de Pump Solutions Group (PSG) uitgeroepen tot ‘Best distributor 2017-Northern Europe’ voor de Mouvex oscillerende zuigerpompen. Dick Kieneker, de Sales Manager van Spin Pompen B.V., nam op 6 februari jl. de Award in ontvangst van Philippe Leguay, de Regional Sales Manager Northern Europe van PSG.
Elk jaar beloont de Pump Solutions Group, waarvan de fabrikant Mouvex deel uitmaakt, de Noord-Europese distributeur met de beste verkoopresultaten en meest dynamische marktbenadering. “Spin Pompen heeft zich het afgelopen jaar niet alleen weten te onderscheiden door een sterke inzet en omzetgroei in Nederland en België”, aldus Philippe Leguay. “We willen Spin Pompen ook belonen voor haar uitgebreide markt- en productkennis en grote toegevoegde waarde bij elk project in de voedingsmiddelenindustrie. Continu meedenken, zowel met klanten als met ons als fabrikant, stelt het bedrijf in staat om foodproducenten optimaal te bedienen en het succes van de oscillerende zuigerpomptechnologie te vergroten”.
Dick Kieneker van Spin Pompen: “Wij merken dat de Mouvex oscillerende zuigerpompen een begrip zijn geworden in de markt van hygiënische verdringerpompen. Steeds meer voedingsproducenten zijn overtuigd van de voordelen van dat pompprincipe. Ook vertonen ze veel interesse in Product Recovery. Met een Mouvex pomp is het verlies van kostbaar restproduct in leidingen met 60 tot 80% te verminderen”.

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.