naar top
Menu
Logo Print

Spin Pompen beste ‘Mouvex distributeur 2017’ van Noord-Europa

Mouvex pomp reduceert verlies kostbaar restproduct in leidingen met tot 80%
magazine

Spin Pompen is onlangs door de Pump Solutions Group (PSG) uitgeroepen tot ‘Best distributor 2017-Northern Europe’ voor de Mouvex oscillerende zuigerpompen. Dick Kieneker, de Sales Manager van Spin Pompen B.V., nam op 6 februari jl. de Award in ontvangst van Philippe Leguay, de Regional Sales Manager Northern Europe van PSG.
Elk jaar beloont de Pump Solutions Group, waarvan de fabrikant Mouvex deel uitmaakt, de Noord-Europese distributeur met de beste verkoopresultaten en meest dynamische marktbenadering. “Spin Pompen heeft zich het afgelopen jaar niet alleen weten te onderscheiden door een sterke inzet en omzetgroei in Nederland en België”, aldus Philippe Leguay. “We willen Spin Pompen ook belonen voor haar uitgebreide markt- en productkennis en grote toegevoegde waarde bij elk project in de voedingsmiddelenindustrie. Continu meedenken, zowel met klanten als met ons als fabrikant, stelt het bedrijf in staat om foodproducenten optimaal te bedienen en het succes van de oscillerende zuigerpomptechnologie te vergroten”.
Dick Kieneker van Spin Pompen: “Wij merken dat de Mouvex oscillerende zuigerpompen een begrip zijn geworden in de markt van hygiënische verdringerpompen. Steeds meer voedingsproducenten zijn overtuigd van de voordelen van dat pompprincipe. Ook vertonen ze veel interesse in Product Recovery. Met een Mouvex pomp is het verlies van kostbaar restproduct in leidingen met 60 tot 80% te verminderen”.

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

+31592614121
-