12 april 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVijf voor twaalf voor koepelorganisatie die inspanningen wil vertaald zien in EU-regelgeving

"Pompen zijn een van de grootste energieverbruikers die er zijn", zo weet Europump-voorzitter Martijn van den Born. De koepelorganisatie van Europese pompfabrikanten streeft intussen reeds 15 jaar naar een soort van EU-regelgeving rond de efficiëntie van pompsystemen. Deze maand zou hieromtrent uitsluitsel moeten komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

De constructeurs op hun beurt tonen zich bij de les om hierop in te spelen, zo leert ons een gesprek met Marc Herman van KSB Belgium. Digitalisering is ook in de pompbranche hót, zo blijkt na Pumps & Valves. Een videoverslag van de beurs kan je hier bekijken!

Veel lees en kijkplezier!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

KWALITEITSPRODUCTEN PLUS TOEGEVOEGDE WAARDE

Benaderd vanuit de grootste marktsegmenten op het gebied van pompen, kleppen, roerwerken, warmtewisselaars en homogenisatoren, presenteert Axflow u haar kwaliteitsproducten en de toegevoegde waarde ervan tijdens Pumps & Valves op 21 en 22 maart 2018 in de Antwerp Expo.
Lees meer

WITZENMANN BENELUX NV BREIDT UIT

Dankzij de ambitieuze groeivisie van de Witzenmann-groep is de vestiging in België eveneens in volle expansie. Zo hebben we in 2016 de grond en het industriële gebouw van onze gebuur gekocht waarna we in 2017 beide panden hebben samengevoegd en alles volledig opnieuw ingericht.
Lees meer

VOOR TAL VAN INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

160pxDe overname van Ensi­val Moret, leve­rancier van inno­vaties met meer dan honderd jaar ervaring in het ont­werpen en pro­duceren van pompen, door Sulzer in februari 2017 bracht twee hoofd­spelers van aanvullende pro­ducten samen, waardoor er één con­currerend aanbod ontstond.
Volledig artikel lezen

IWAKI BELGIUM INVESTEERT IN DE TOEKOMST

Pompspecialist Iwaki Belgium investeerde het afgelopen jaar in een uitvoerige opfrisbeurt en een uitbreiding van de kantoren in Tessenderlo, in samenwerking met de firma Weygers Totale Projectinrichting.
Lees meer

WILO ZET IN OP WATERBEHEER IN DUBAI

Pompfabrikant Wilo gaat intensief samenwerken met de Dubai Electricity & Water Authority (DEWA), de instantie die in de golfstaat instaat voor het energie- en waterbeheer.
Lees meer

SPIN POMPEN BESTE 'MOUVEX DISTRIBUTEUR 2017' VAN NOORD-EUROPA

Spin Pompen is onlangs door de Pump Solutions Group (PSG) uitgeroepen tot 'Best distributor 2017-Northern Europe' voor de Mouvex oscillerende zuigerpompen. Dick Kieneker, de Sales Manager van Spin Pompen B.
Lees meer

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Digitalisering en de queeste naar energie-efficiëntie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be