23 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoge nood aan hydraulicakennis in onze industrie

Opleidingscentra pogen steevast een reflectie te bieden van wat er leeft in de industrie, om zo werkzoekenden zo adequaat mogelijk te kunnen begeleiden en de arbeidsmarkt zo goed als mogelijk te kunnen bedienen. Voor heel wat toepassingen is hydraulica nog steeds onontbeerlijk, zo blijkt.

Bedrijven zijn dan ook voortdurend op zoek naar opgeleid personeel. VDAB Wondelgem is een van die gespecialiseerde centra waar de opleiding uitvoerig aan bod komt. Deze kennis is niet alleen belangrijk voor onderhoud, ook voor het systeemontwerp is het belangrijk kennis te hebben van wat hydraulica nu precies inhoudt en fouten te kunnen identificeren.

Veel leesplezier!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

DE OPLOSSING VOOR IEDER POMPPROBLEEM

Verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren … dat is de grote specialiteit van Quality Pumps. Het bedrijf uit Lochristi beschikt over een jarenlange ervaring wat drainage-, slib-, vuilwater-, riolerings- en inox pompen betreft.
Volledig artikel lezen

VERKEERDE MATERIAALKEUZE VALT TE CORRIGEREN

Deze stalen pompas (1.6582 - chroom-nikkel-molybdeen) wordt gebruikt in een chemisch milieu, maar bleek niet bestand tegen het medium waardoor corrosie optrad. Na verloop van tijd gaat de corrosie onder de o-ring door en is de pomp lek.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

ZELFREINIGENDE TANKBODEMS

KSB introduceert de inbouwklare, zelfreinigende tankbodem Amaclean. Het met gel beklede binnenoppervlak van deze tankbodem voorkomt dat afval en vezels in het afvalwater zich afzetten in en aan de onderste delen van de structuur.
Lees meer

FILTRATIE BIJ HYDRAULISCHE AANDRIJVINGEN

Een filter in de hydraulica, soms een hydrofilter genoemd, is vandaag de dag een onontbeerlijke bouwsteen van een hydraulische aandrijving; stationair of mobiel, outdoor of indoor.
Volledig artikel lezen

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Weet u wel genoeg over hydraulica?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be