12 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNiet enkel rust roest

Bij pijpleidingen is corrosie vaak de boosdoener. Samen met gewone slijtage zorgt corrosie voor een afnemende wanddikte tot er finaal gaten en scheuren optreden. Vervangen kan natuurlijk altijd, maar dan moeten er vaak belangrijke processen worden stilgelegd. Bovendien bestaat er bij het lassen steeds brandgevaar.

Wat je er dan wel kan aan doen, evenwel zonder shutdown, lees je hier, in dit online magazine van PumpTechnics.

Succes!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

EMERSON NEEMT AVENTICS OVER

Aventics - fabrikant van pneumatische componenten en systemen - wordt overgenomen door Emerson, dat 527 miljoen euro hiervoor neertelt. Het pneumatiekbedrijf - wereldwijd actief en met hoofdkantoor in het Duitse Laatzen - stelt 2.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

VERKEERDE MATERIAALKEUZE VALT TE CORRIGEREN

Deze stalen pompas (1.6582 - chroom-nikkel-molybdeen) wordt gebruikt in een chemisch milieu, maar bleek niet bestand tegen het medium waardoor corrosie optrad. Na verloop van tijd gaat de corrosie onder de o-ring door en is de pomp lek.
Lees meer

ZELFREINIGENDE TANKBODEMS

KSB introduceert de inbouwklare, zelfreinigende tankbodem Amaclean. Het met gel beklede binnenoppervlak van deze tankbodem voorkomt dat afval en vezels in het afvalwater zich afzetten in en aan de onderste delen van de structuur.
Lees meer

MILIEUVRIENDELIJK ONDERNEMEN BLIJFT PRIORITEIT VOOR MEWA

Begin juni was het Wereldmilieudag. Voor MEWA eens te meer een aanleiding om zijn bedrijfsfilosofie onder de aandacht te brengen. Als textieldienstverlener zet de onderneming zich immers dagelijks in voor een zuinig gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals water.
Lees meer

BREEKPLATENSPECIALIST HITMA

Breekplatenspecialist gaat verder onder de naam Hitma Breekplaten. Breekplatenspecialist Dick verhoef blijft het aanspreekpunt binnen Hitma voor de breekplaten.
Lees meer

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wat met gecorrodeerde pijpleidingen?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be