6 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxPompen kunnen levens redden

In onze contreien wordt niet zo heel erg vaak stilgestaan bij de enorme impact van pompen, of het moet een televisieproductie zijn zoals 'Als de dijken breken zijn' die bij het grote publiek de nodige vragen doet rijzen.

Hoe anders is het op dit moment in Thailand, waar de inzet van honderden industriële pompen ervoor moet zorgen dat het leven van 12 voetballertjes en hun coach kan worden gevrijwaard. Meer dan in eender welke andere situatie zal het er op aankomen dat de pompen efficiënt en non-stop het water uit het grottencomplex kunnen wegpompen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Gauthier Geldhof

Bladmanager

MARKTLEIDER IN SLANGENPOMPEN

160pxWatson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is wereldleider op het gebied van slangenpompen. Met meer dan een miljoen geïnstalleerde pompen zijn onze pompen beproefd, getest en gemaakt om te presteren.

Lees meer

REYNAERT POMPEN: UW PARTNER IN POMPEN!

Reynaert Pompen is verdeler van o.a.:

• HCP dompelpompen

• ZDS bronpompen

• Ebara industriële pompen

• Leader huishoudelijke toepassingen

• …

U kunt bij ons ook terecht voor alle herstellingen.

Lees meer

DOEDIJNS OFFICIEEL DISTRIBUTEUR DEBEM POMPEN

Sinds 1 juni 2018 is Doedijns de officiële distributeur van Debem pompen in de Benelux. Debem is een innovatief familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van industriële pompen voor o.
Lees meer

NEDERLANDSE CLP BESTAAT TIEN JAAR

Halverwege juni vierde de Nederlandse Vereniging Contactgroep Leveranciers Pompen (CLP) z'n tiende verjaardag. Het eerste lustrum besloot men vijf jaar geleden voor het eerst branche-breed te vieren, en ineens het eerste exemplaar van het CLP-pompenboek 'I like pompen' uit te reiken.
Lees meer

XYLEM ONTVANGT VOKA CHARTER VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN

Xylem Water Solutions België heeft op 20 juni één van de acht Voka Charters voor Duurzaam Ondernemen (VCDO) in ontvangst mogen nemen op de heilige weide van Rock Werchter.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 31 juli en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Pompen kunnen levens redden

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be