20 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe industrie van morgen vandaag

Industrie 4.0 is vandaag geen hype meer. Zelfs in de pompsector, waarin men traditioneel niet erg te vinden is voor verandering, groeit het besef dat intelligente pompen heel wat kunnen bijbrengen op vlak van efficiƫntie en productiviteit.

Immers, de transparantie neemt toe. Je kan de gegevens van kritieke installaties vanop afstand in de gaten houden, machines bepaalde acties laten uitvoeren zonder ter plaatste te gaan en meldingen krijgen wanneer een bepaald sensorniveau overschreden wordt.

De realiteit van morgen? Of kan dit nu al allemaal? Want in tijden van Internet of Things, Connected Enterprises en Big Data mag dit alles geen enkel probleem vormen. Toch?

Gauthier Geldhof

Bladmanager

NETZSCH PUMPS VOORTAAN IN TERNAT

NETZSCH Pumps Bellux ruilde begin juli het bestaande pand in Affligem in voor een splinternieuwe locatie in Ternat. De verhuis van de Belgische afdeling van wereldspeler NETZSCH Pumps & Systems is volledig conform de groeistrategie die men altijd voorop heeft gesteld.
Lees meer

AANDRIJFSYSTEMEN ONLINE BEREKENEN

Faulhaber lanceerde een tijdje terug een handige tool om snel en eenvoudig tot het juiste aandrijfsysteem te komen voor een bepaald project. Dit handige hulpmiddel behoeft slechts weinig input, zoals toerental en koppel, om tot een selectie te komen.
Lees meer

HOE ONDER DE JUISTE DRUK VERPOMPEN?

Drukmetingen maken al tientallen jaren deel uit van productieprocessen. Ook pomptechnologie kan niet om deze grootheid heen. Wie niet aan de juiste druk werkt, loopt het risico zijn pomp te beschadigen of niet voldoende werking te garanderen.
Volledig artikel lezen

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Intelligente pompen brengen efficiƫntie en productiviteit

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be