8 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMechanische vs. elektronische afregeling

Er was een tijd dat debieten enkel met een mechanische klep geregeld konden worden. Een fout gekozen klep kon echter meteen resulteren in corrosie, cavitatie of andere schade.

De keuze voor een mechanische klep was ook energievretende methode, gezien de pomp continu op vollast draaide.

Onder invloed van een groeiend milieubewustzijn werd er echter stilaan overgeschakeld naar variabele snelheidsregelingen, waardoor er minder energie verbruikt werd.

Om hier optimaal van te profiteren, geven we je in dit online magazine van PumpTechnics graag enkele aandachtspunten mee om rekening mee te houden!

Succes!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

HOOGEFFICIËNTE POMP

160pxHet EMTECH pompgamma is ontworpen voor veeleisende procespomptoepassingen. Het voldoet aan de energie-efficiëntieregelgeving in alle industrieën en overtreft de eisen van de internationale ISO 5199-norm.
Lees meer

SLIJTBUSSEN GEMAAKT VOLGENS UW SPECIFICATIES

160pxSlijtbussen worden voor heel diverse toepassingen ingezet. Slijtbussen lijken vaak eenvoudige onderdelen maar zijn cruciaal voor het goed functioneren van de afdichting.
Lees meer

HÉT INSTITUUT VOOR METROLOGISCHE KALIBRATIES

160pxCaliz B.V. is gespecialiseerd in de kalibratie van meetinstrumenten. Met hun geconditioneerd laboratorium kan er gekalibreerd worden met herleidbaarheid naar nationale en internationale standaarden.
Volledig artikel lezen

DE ENE HYDROPOMP IS DE ANDERE NIET

De taak van een hydropomp is mechanische energie omzetten in hydraulische energie: volumestroom en druk. De levensduur van een pomp verlengen is verre van eenvoudig.
Volledig artikel lezen

EMERSON AUTOMATION SOLUTIONS OP VALVE WORLD EXPO 2018

Van 27 tot 29 november vindt Valve World Expo 2018 plaats in Düsseldorf Messe. Tijdens deze beurs kunt u op stand 3E19 terecht bij specialisten van Emerson Process Management voor inzichten rond:• Het bereiken en in stand houden van operationele uitmuntendheid door middel van Project Certainty™ en Operational Certainty™;• Verlenging van de levensduur van uw assets door middel van state-of-the-art onderhoudstools en -processen;• Optimaal benutten van investering in automatisering;• Verbetering van de veiligheid en betrouwbaarheid van de installatie.
Lees meer

EGGER TURO PUMPS BELGIUM ZET GROEI VERDER

Sinds kort zijn de filialen van het Zwitserse Egger Pumps in België en Nederland gefusioneerd tot Egger Turo Pumps Belgium. Alle activiteiten die betrekking houden tot de Nederlandse markt worden sinds 1 mei aangestuurd vanuit België, meer bepaald vanuit de locatie in Dilbeek waar Egger Turo Pumps sinds maart gevestigd is.
Lees meer

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Correct afregelen levert je winst op

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be