13 februari 2019


VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDé technologie om nieuwe technici binnen te halen

Technici hebben tegenwoordig steeds meer instrumenten ter beschikking om hun maintenancetaken te vergemakkelijken. Afgezien van bijvoorbeeld smeersoftware voor efficiënter smeren, is augmented reality een technologie die stilaan populariteit wint.
Ook niet onbelangrijk: AR kan u helpen bij het aantrekken van nieuwe technici bij wie kennis van de lokale taal een barrière vormt!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

Extra nieuws

Smeer efficiënter door beter inzicht

AR wil niet de procetechniek maar wel de mensen innoveren

Eenvoudiger werken met smeersoftware

Hoe de juiste smeersoftware kiezen?

Oplossingen in dieselsystemen

SMEER EFFICIËNTER DOOR BETER INZICHT

160pxGoed smeren is alleen mogelijk wanneer de betreffende medewerker kennis van zaken heeft én de juiste informatie ten aanzien van bijvoorbeeld de locatie van het smeerpunt, het benodigde smeermiddel en de frequentie van smeren.
Volledig artikel lezen

"AR WIL NIET DE PROCESTECHNIEK, MAAR WEL DE MENSEN INNOVEREN"

160pxHet assortiment 'tools' voor de industrie is uitgebreid met 'augmented reality'. Een manier om mensen - zonder handboek of tablet - van informatie te voorzien waardoor zij veiliger en efficiënter kunnen werken.
Volledig artikel lezen

EENVOUDIGER WERKEN MET SMEERSOFTWARE

160pxSmeertechnisch onderhoud kan profiteren van de mogelijkheden die de huidige generatie softwarepakketten biedt. De voordelen van software liggen daarbij vooral op het vlak van het gestructureerd vastleggen van alle smeerpunten, het koppelen hiervan aan de juiste smeermiddelen en frequentie van smeren, én het vastleggen en terugkoppelen van de uitgevoerde werkzaamheden, eventueel voorzien van bijzonderheden.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE SMEERSOFTWARE KIEZEN?

160pxNiet zelden denken gebruikers dat softwarepakketten als 'vanzelf' problemen oplossen. Installeren en klaar. De praktijk blijkt echter weerbarstiger en vraagt om kennis van de materie om optimaal profijt te hebben van de investering.
Volledig artikel lezen

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dé technologie om nieuwe technici binnen te halen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be