22 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxPompen, verzuipen, of erger…

Zonder erbij stil te staan, voeren pompen overal om ons heen vaak de meest veelzijdige klussen uit. Tijdens bouwwerkzaamheden bijvoorbeeld, waar ze instaan voor het verlagen van het grondwaterniveau, maar ook bijvoorbeeld bij het veilig omspringen met kernenergie, zo blijkt.

Zo zorgen
talloze pompen er bij de Hoge Flux Reactor in Petten voor dat gedemineraliseerd bassinwater via een warmtewisselaar door een koelsysteem wordt geloodst. En dit met het oog op nucleaire veiligheid, waarbij het welzijn van mens en milieu centraal staat…

Gauthier Geldhof

Bladmanager PumpTechnics


Extra nieuws:
Stock met brandstofpompen en injectoren voor minder stilstand

Slangenpomp voor mobiele en afgelegen toepassingen

Onderhoud aan de kernreactor te Petten

Renovatie van 50 Nederlandse sluizen

Welke pomp is het meest geschikt voor bronbemaling?

De beste teambuildingactiviteiten voor u gebundeld!


OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

SLANGENDOSEERPOMP 12-24V DC

160pxVoortbouwend op de succesvolle Qdos serie chemische slangenpompen, lanceerde Watson-Marlow (WMFTG) een versie voor mobiele en afgelegen toepassingen, aan te drijven met een 12-24V DC voedingsbron.
Lees meer

ONDERHOUD AAN EEN KERNREACTOR

Iedere dag opnieuw worden vanuit de Noord-Hollandse gemeente Petten talloze pakketjes verscheept naar zowat overal ter wereld. Hun inhoud? Medische isotopen, radioactieve stoffen die dagelijks worden toegepast voor de diagnose en behandeling van verschillende soorten kanker.
Volledig artikel lezen

RENOVATIE VAN 50 NEDERLANDSE SLUIZEN

In Nederland is een groot aantal sluizen verantwoordelijk voor het reguleren van het waterpeil en het dagelijks 'verwerken' van doorgaand scheepvaartverkeer. Ruim vijftig stuks zijn de komende twee decennia aan renovatie toe, maar wie alle werkzaamheden op een rijtje zet, komt uit op een onhaalbaar project.
Volledig artikel lezen

WEET WAARAAN JE BEGINT BIJ BRONBEMALING

Tijdens bouwwerken wordt er regelmatig droogzuiging of bronbemaling toegepast. Dit betekent dat grondwater wordt opgepompt om het grondwaterniveau te verlagen. Vrij ingrijpende werken, waarvoor een aannemer uiteraard niet over een nacht ijs mag gaan.
Volledig artikel lezen

WELKE TEAMBUILDINGACTIVITEITEN ORGANISEREN VOOR UW WERKNEMERS?

Met de Outdoor & Activities Guide 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte teambuildingactiviteit. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe concepten die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van de activiteiten.
Lees meer

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Pompen voor het borgen van nucleaire veiligheid

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be