5 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER POMPTECHNIEKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px'Veel vragen over de werking van pompen en kleppen'

C orrosie onder isolatie blijft één van de meest bekende en omvangrijke faalmechanismen in de petrochemie en procesindustrie, en kan leiden tot abrupte systeemstoringen, hoge onderhoudskosten en ongeplande stilstanden van assets. Ook in de masterclasses tijdens Pumps & Valves / Maintenance wordt het fenomeen corrosie uitvoerig belicht, naast onder meer een initiatie in pomptechnieken. Dat toont aan dat er ook voor de gebruikers zelf nog heel wat vragen zijn omtrent de basis: hoe werken pompen en kleppen? Want enkel door kennis kan je het hele proces draaiende houden. Al zijn er middeltjes die daarbij kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld de ultrasone controle van lagers.

Gauthier Geldhof

Bladmanager

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor pompvraagstukken?

Zoek hier de juiste leverancier!

CAD2M is uw partner in het optimaliseren van het maakproces

160pxCAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf ondersteunt u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.
Volledig artikel lezen

4de keer Maintenance/Pumps & Valves

Op 21 en 22 maart 2018 opent Antwerp Expo haar deuren voor de duobeurs MAINTENANCE en PUMPS & VALVES. Met meer dan 340 exposanten bieden deze technologiebeurzen een totaalbeeld van de oplossingen en innovaties in beide sectoren.
Lees meer

Kwaliteitsproducten plus toegevoegde waarde

Benaderd vanuit de grootste marktsegmenten op het gebied van pompen, kleppen, roerwerken, warmtewisselaars en homogenisatoren, presenteert Axflow u haar kwaliteitsproducten en de toegevoegde waarde ervan tijdens Pumps & Valves op 21 en 22 maart 2018 in de Antwerp Expo.
Lees meer

De invloed van hydraulica op het systeemontwerp

Hoewel water goedkoper is dan olie en een viscositeit onafhankelijk van de temperatuur heeft, wordt olie toch algemeen gebruikt.
Volledig artikel lezen

Witzenmann Benelux NV breidt uit

Dankzij de ambitieuze groeivisie van de Witzenmann-groep is de vestiging in België eveneens in volle expansie. Zo hebben we in 2016 de grond en het industriële gebouw van onze gebuur gekocht waarna we in 2017 beide panden hebben samengevoegd en alles volledig opnieuw ingericht.
Lees meer

Sortimo behaalt nominatie Trends Gazellen

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, werd zopas uitgeroepen tot “Genomineerde Gazellen: Vlaams-Brabant - KMO". De onderneming behoort daarmee tot de groep van tweehonderd genomineerden die samen het kruim vormen van het actuele bedrijfslandschap in de regio.
Lees meer

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://pumptechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Elimineer pompproblemen door uw kennis op te bouwen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be