Bos Rubber breidt mogelijkheden uit

Nieuwe stans- en snijmachine voor rubberspecialist

De firma Bos Rubber uit Schagerbrug breidt haar actieradius uit. De Nederlandse specialist op het gebied van rubber besloot een tijdje terug te investeren in een gloednieuwe stans- en snijmachine. "De nieuwe machine, die sinds mei in gebruik is, maakt het mogelijk om nog preciezer gestanste rubberproducten computergestuurd te produceren", klinkt het bij Egon Bos, zaakvoerder van de gelijknamige firma.

"Bos Rubber kan door de investering voorzien in een nog breder productportfolio dan voorheen, met onder meer pakkingen, trillingsdemping, stootblokken, transportbanden, etc." Belangrijk is ook dat de rubberspecialist mede dankzij de investering kan tegemoet komen aan eender welke vraag van klanten, van enkelstuks tot heel grote series. Verder kan men er ook terecht voor rollen of platen, van SBR tot EPDM en van celrubber tot transportbandrubber. "Door de aanzienlijke voorraad kunnen we bovendien erg snel inspelen op vragen van klanten", verduidelijkt Bos.

Wie meer informatie wil, kan terecht op www.bosrubber.nl. Voor vrijblijvend advies op maat kan u contact opnemen via 0031/224.57.14.68 of via info@bosrubber.nl.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Pumptechnics 

Pumptechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.