Online magazines

12 januari 2021 Vakinformatie over pomptechnieken

Online versie bekijken
Sonolyzer van KSB: de eerste toepassing die het energiebesparingspotentieel laat horen
Met Sonolyzer brengt KSB de digitale industrie direct naar uw smartphone. In slechts enkele seconden meet KSB Sonolyzer de geluidsfrequentie van de asynchrone motor en controleert of er een energiebesparingspotentieel is, waardoor het rendement van de pomp wordt verhoogd. Hiervoor maakt de applicatie gebruik van een door KSB ontwikkeld schattingsalgoritme. Het kan niet alleen worden gebruikt op KSB pompen, maar ook op roterende apparatuur van vele andere fabrikanten.
Met de KSB Sonolyzer-toepassing kunt u rechtstreeks per e-mail of telefoon contact opnemen met uw lokale KSB-specialist voor een gedetailleerde rendementsanalyse met behulp van de KSB Pump Operation Check of SES System Efficiency Service-analysetools.
KSB Guard is uw snelle en eenvoudige kennismaking met de wereld van de intelligente diensten van KSB. De behuizing kan snel worden bevestigd aan uw pompen en helpt u direct uw systeem betrouwbaarder te maken en uw bedrijfskosten te verlagen. KSB Guard is het intelligente pompbewakingssysteem van KSB, dat bestaat uit sensoren en een cloud-gebaseerde toepassing waarmee u de prestatie- en statusgegevens van uw pompen te allen tijde mobiel in de gaten kunt houden. De cloud-based oplossing bewaakt alle aangesloten pompen parallel en informeert u direct over eventuele onregelmatigheden. Hoe kunnen storingen en anomalieĆ«n sneller dan ooit tevoren worden opgespoord met behoud van een solide database voor verdere optimalisatiemaatregelen - systeem breed.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Pumptechnics 

Pumptechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.