Online magazines

16 september 2021 Vakinformatie over pomptechnieken

Online versie bekijken
 
De ideale voedingspomp

Welke zijn de gangbare voedingspomptypes en welke zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten? In dit magazine overlopen we en maken we u wegwijs in het aanbod.


Michiel De Mylle
Bladmanager 

Pompen voor voedingstoepassingen moeten hygiënisch ontworpen zijn en zich vlot laten reinigen en onderhouden. Even belangrijk is dat de pomp is afgestemd op het product. Welke zijn de gangbare pomptypes voor de voedingsindustrie en wat zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten?
Vandaag is er bij het verpompen van product in de voedingsindustrie een tendens naar grotere uitvoeringen, meer te verpompen volume en minder productbeschadiging. Pompen voor voedingstransport moeten natuurlijk steeds optimaal reinigbaar zijn, maar ook het rendement moet zo hoog mogelijk liggen. Daarbij speelt een waaier aan factoren die wij graag voor u uitklaren.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Terwijl elektromotoren de wereld draaiende houden, moet er een prijs worden betaald in termen van energieverbruik en de bijbehorende CO₂-uitstoot. Ongeveer 70% van alle elektriciteit die door industrie wordt gebruikt, wordt verbruikt door elektrische motorsystemen. Technologieleider ABB ontwikkelde daarom razend efficiënte motoren die bovendien snel en eenvoudig te installeren en onderhouden zijn.
Transportleidingen zijn altijd in een zekere mate vatbaar voor vervuiling en aangroei door de stof die ze vervoeren. Piggingsystemen helpen leidingen proper, droog en corrosievrij houden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Pumptechnics 

Pumptechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.